Niet alleen heeft David me enorm geholpen bij het vinden van een nieuwe kans in sales, maar ik kan hem ook zeker aanraden voor anderen die op zoek zijn naar een nieuwe sales uitdaging. Dankzij zijn grondige screening kon hij een zeer nauwkeurig beeld over me schetsen en me linken aan opportuniteiten die een goede match zouden kunnen zijn. David respecteert de ruimte en de mening die een kandidaat nodig heeft bij het nemen van beslissingen over gesprekken en aanbiedingen. Bovendien is hij een uitstekende tussenpersoon tussen kandidaat en werkgever.

Ik ben enorm dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen van David tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job.

David was niet alleen erg professioneel, maar ook warm en begripvol. Hij nam de tijd om mijn carrièredoelen te begrijpen en gaf me waardevol advies over geschikte functies. Zijn kennis van de arbeidsmarkt is indrukwekkend en hij vond vacatures die perfect bij mijn achtergrond passen.

Wat David echt onderscheidt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me gerust te stellen tijdens stressvolle sollicitaties. Dankzij hem heb ik niet alleen een nieuwe IT sales uitdaging gevonden, maar ook een functie die perfect aansluit bij mijn vaardigheden en ambities.

Bedankt, David, voor je steun en begeleiding! Ik waardeer het enorm.

 

Magnus

Over Solution Sellers ben ik heel tevreden.

David werkt op een persoonsgerichte en vrij directe manier. Een van zijn talenten is absoluut luisteren, waarbij hij ook snel schakelt tot voor hem de stukjes op hun plaats beginnen vallen. Met al die informatie gaat hij aan de slag en komt met voorstellen, legt de functies heel duidelijk uit en geeft waar nodig ook extra informatie.

Van zijn sales DNA-test ben ik aangenaam verrast. Mede door deze test kon hij me als persoon vrij goed inschatten, alsook zien in welke rollen ik me het beste zou voelen en dus het beste zou renderen.

Naast de begeleiding bij de vacatures geeft David ook graag advies, vanuit zijn eigen ervaring als IT sales/ Solution Selling® expert, en daagt hij je op een opbouwende manier serieus uit.

Het sollicitatieproces bij potentiële werkgevers verloopt door zijn aanpak ook vlot wat voor alle partijen aangenaam is.

 

Pieter

Tijdens mijn kennismakingreeks met headhunters in mijn netwerk kwam ik in contact met David. Hij vertelde me zijn aanpak en dat hij zelf ook verschillende IT sales rollen heeft gehad in zijn carrière. Hij is, net als ik, ervan overtuigd dat je geen producten verkoopt, maar oplossingen.

 

Als je een oplossing wil verkopen moet je in eerste instantie de behoefte van je potentiële klant goed in kaart kunnen brengen. Hij traint ook sales teams om daar beter in te worden vandaar ook zijn bedrijfsnaam Solution Sellers.

 

Hij bezorgde me eveneens de toegang tot een online sales DNA sssessment waarbij mijn antwoorden werden vergeleken met de best scorende profielen en zo analyseerde David in welke van de 18 sales profielen ik het beste pas. Er zijn geen goede of foute antwoorden, maar ik had het wel goed gedaan 🙂 en er was een fit met 13 van de 18 profielen.

 

Tijdens het gesprek kwam er al een mogelijks kandidaat bedrijf in aanmerking ERP en QRM.

 

“Zet maar een meeting op”, zei ik. Even later had ik een eerste gesprek met de Managing Director. Het kennismakingsgesprek van een uur werd al snel 3u. We hadden meteen een klik.

 

Lieven

kandidaat - Bart

De contacten met Solution Sellers verliepen zeer naturel. De zeer persoonlijke aanpak, aangevuld met een sales DNA assessment, resulteerden in een aantal fijne gesprekken, én een match met mijn nieuwe werkgever. Een geruststellende manier om na zoveel jaren een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn dank voor de begeleiding.

 

Bart

Valerie

De aanpak van Solution Sellers is er 1 uit de duizend! Ze werken heel persoonlijk, zijn heel toegankelijk en gaan echt op zoek naar de perfecte match zowel voor jou als het bedrijf waarmee ze samen werken! Hele leuke samenwerking en hele goede opvolging, ook na mijn plaatsing.

 

Valerie

Fadhua

Ik kan niet anders dan Solution Sellers hoog aanbevelen als professionele matchmakers!!!

Na mijn eerste gesprek voelde ik me snel goed begrepen over wie ik ben en waar ik naartoe wil. Na deze eerste kennismaking was ik aangenaam verrast hoe snel ze met de juiste voorstellen kwamen. In de volgende stappen van mijn zoektocht was ondersteuning van Solution Sellers correct en uitzonderlijk zeer professioneel. De dingen durven benoemen en mij uitdagen om verder te kijken, hebben ervoor gezorgd dat ik een mooie match heb gevonden. Doordat we zo snel op één lijn zaten, is de zoektocht voor mij een aangename ervaring geweest. Ik beveel Solution Sellers aan ieders zijde in zijn/haar zoektocht naar een nieuwe carrière!

 

Fadhua

Peter - Solution Sellers

Ik ben sterk onder de indruk over Solution Sellers waarbij ze zorgden voor een bijzonder aangenaam en efficiënt sollicitatieproces. In een eerste persoonlijk gesprek werd op een correcte manier de “mapping” gedaan tussen de sales management vacature en mijn eigen competenties, ervaringen en interesses. De snelle coördinatie van de verdere gesprekken en het sales DNA assessment bij Solution Sellers en mijn nieuwe werkgever maakten dat we binnen een termijn van 2 weken een volledig beeld kregen over elkaar. Dit alles zorgde ervoor dat zowel ik goed geïnformeerd een positieve beslissing kon nemen.

 

Peter

Solution Sellers Quote

Mijn ervaring met Solutions Sellers was zeer professioneel en behulpzaam. De pitch die ik moest geven aan Solution Sellers was zeer duidelijk gekaderd waardoor het proces zeer vlot verliep. Door de zeer persoonlijke aanpak wisten ze direct bij welk soort bedrijf ik zou passen. Vandaar een directe match bij het bedrijf waarbij ik getekend heb. Hierdoor is mijn sollicitatieproces bij Solution Sellers op een uitzonderlijke snelle manier verlopen.

 

Thomas

Solution Sellers quote

Bij Solution Sellers ben ik terechtgekomen bij warme mensen die de tijd nemen voor jou. Ze kennen hun klanten heel goed en maken de verwachtingen ook duidelijk en concreet voor de functies. Zowel voor hun klanten als kandidaten nemen ze alle vereisten onder de loep en matchen ze dus niet zomaar.

Hun menselijk aspect en grondige kennis van zaken (Solution Selling®) heeft bij mij voor een heel aangenaam proces gezorgd met duidelijke verwachtingen. David kent zijn vak erg goed en merkte ik reeds aan de telefoon dat ze geen lucht verkopen zoals dit helaas bij andere agencies wel het geval kan zijn.

 

Raffaele

 

Registreer en blijf op de hoogte

Onze dank voor uw interesse in Solution Sellers.