kandidaat - Bart

De contacten met Solution Sellers verliepen zeer naturel. De zeer persoonlijke aanpak, aangevuld met een sales DNA assessment, resulteerden in een aantal fijne gesprekken, én een match met mijn nieuwe werkgever. Een geruststellende manier om na zoveel jaren een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn dank voor de begeleiding.

 

Bart

Valerie

De aanpak van Solution Sellers is er 1 uit de duizend! Ze werken heel persoonlijk, zijn heel toegankelijk en gaan echt op zoek naar de perfecte match zowel voor jou als het bedrijf waarmee ze samen werken! Hele leuke samenwerking en hele goede opvolging, ook na mijn plaatsing.

 

Valerie

Fadhua

Ik kan niet anders dan Solution Sellers hoog aanbevelen als professionele matchmakers!!!

Na mijn eerste gesprek voelde ik me snel goed begrepen over wie ik ben en waar ik naartoe wil. Na deze eerste kennismaking was ik aangenaam verrast hoe snel ze met de juiste voorstellen kwamen. In de volgende stappen van mijn zoektocht was ondersteuning van Solution Sellers correct en uitzonderlijk zeer professioneel. De dingen durven benoemen en mij uitdagen om verder te kijken, hebben ervoor gezorgd dat ik een mooie match heb gevonden. Doordat we zo snel op één lijn zaten, is de zoektocht voor mij een aangename ervaring geweest. Ik beveel Solution Sellers aan ieders zijde in zijn/haar zoektocht naar een nieuwe carrière!

 

Fadhua

Peter - Solution Sellers

Ik ben sterk onder de indruk over Solution Sellers waarbij ze zorgden voor een bijzonder aangenaam en efficiënt sollicitatieproces. In een eerste persoonlijk gesprek werd op een correcte manier de “mapping” gedaan tussen de sales management vacature en mijn eigen competenties, ervaringen en interesses. De snelle coördinatie van de verdere gesprekken en het sales DNA assessment bij Solution Sellers en mijn nieuwe werkgever maakten dat we binnen een termijn van 2 weken een volledig beeld kregen over elkaar. Dit alles zorgde ervoor dat zowel ik goed geïnformeerd een positieve beslissing kon nemen.

 

Peter

Solution Sellers Quote

Mijn ervaring met Solutions Sellers was zeer professioneel en behulpzaam. De pitch die ik moest geven aan Solution Sellers was zeer duidelijk gekaderd waardoor het proces zeer vlot verliep. Door de zeer persoonlijke aanpak wisten ze direct bij welk soort bedrijf ik zou passen. Vandaar een directe match bij het bedrijf waarbij ik getekend heb. Hierdoor is mijn sollicitatieproces bij Solution Sellers op een uitzonderlijke snelle manier verlopen.

 

Thomas

Solution Sellers quote

Bij Solution Sellers ben ik terechtgekomen bij warme mensen die de tijd nemen voor jou. Ze kennen hun klanten heel goed en maken de verwachtingen ook duidelijk en concreet voor de functies. Zowel voor hun klanten als kandidaten nemen ze alle vereisten onder de loep en matchen ze dus niet zomaar.

Hun menselijk aspect en grondige kennis van zaken (Solution Selling®) heeft bij mij voor een heel aangenaam proces gezorgd met duidelijke verwachtingen. David kent zijn vak erg goed en merkte ik reeds aan de telefoon dat ze geen lucht verkopen zoals dit helaas bij andere agencies wel het geval kan zijn.

 

Raffaele

 

Solution Sellers - Nicky

Mijn ervaring met Solution Sellers is uiterst positief en zou ik ten zeerste ook willen aanbevelen. Ze luisteren echt wel sterk naar de kandidaat om zo de meest correcte match te kunnen realiseren voor zowel de kandidaat als het bedrijf. Wat ik vooral zo goed goed vind aan hun aanpak is dat ze voor een eerste kennismaking al vragen om jezelf voor te stellen aan de hand van een presentatie om zo te zien hoe je werkelijk in mekaar zit.  Ik werd eveneens stevig uitgedaagd over hoe ik de sales uitdaging in kader van de vacature zou aanpakken. Deze manier van werken, is een mooi voorbeeld van hoe het altijd zou moeten. Good job guys!

 

Nicky

Een zoektocht naar een nieuwe uitdaging na 13 jaar dienst bij een werkgever, hoe begin je daaraan? Een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg leek het wel. Wat kan ik? Wat wil ik? Niet zo eenvoudig te beantwoorden…

Gelukkig kruiste David van Solution Sellers mijn pad. In vergelijking met andere headhunters waarmee ik in contact was en die me vooral in een sales rol bij een bedrijf wilden plaatsen, groef David diep naar mijn persoonlijkheid, skills, ervaringen, sales DNA en wensen. Op basis hiervan introduceerde hij mij aan een potentieel nieuwe werkgever. En ja, de symbolische “klik” was er.  Ook bij de volgende fase om effectief de stap te zetten om ontslag te nemen en een nieuw hoofdstuk te starten, heb ik veel ondersteuning gekregen van David. Hij hielp mij met al mijn vragen en stelde me gerust “Je neemt de juiste beslissing”, zei hij en hij had gelijk! Ik ben zeer tevreden dat ik de stap heb gezet en ik ben ongelooflijk dankbaar om in dit verhaal David als partner gehad te hebben.

 

Jessie

De ervaring die ik heb gehad met solution sellers was in een woord, “amazing”: Wat begon met een plots telefoontje en eindigde in een zeer interessant gesprek! David is een recruiter die zeer goed weet hoe je een profiel tot op het bot moet scannen en stelt vragen waarbij de kandidaat echt moet nadenken hoe deze het best zouden kunnen worden opgelost. Waarin er echt een verschil is met anderen is de vragenlijst om je Sales DNA te achterhalen. Deze waren beide een match en dus kon ik echt beginnen met een job die ik zelf had gekozen. David was enkel de boodschapper!

Echte aanrader voor mensen die zoeken naar hun droomjob in IT sales!

 

Thomas

Snel en efficiënt met diepgaande kennis over de sector weet David perfect welke job bij je profiel past. Een sales DNA assessment en een uitgebreid gesprek waarbij mijn persoonlijke motivaties en kennis uitgebreid aan bod kwamen. Zo werden mijn interesses op korte tijd omgezet in een nieuwe boeiende job!

 

Frank

 

Registreer en blijf op de hoogte

Onze dank voor uw interesse in Solution Sellers.