AXI

In amper 3 maanden hebben we ons sales team versterkt met 3 nieuwe collega’s!

 

Door de snelle groei van AXI gingen we op zoek naar nieuwe sales collega’s en riepen we hiervoor de hulp in van Solution Sellers. Na een intake gesprek, waarin goed werd geluisterd naar onze verwachtingen, begrepen ze onmiddellijk naar welke profielen we op zoek waren. Wekelijks heb ik kort overleg met Solution Sellers waarbij ik een duidelijk beeld krijg van de voorgestelde kandidaten.

Het inplannen van de screenings, feedback van de kandidaten, verdere opvolging… alles verliep zeer vlot en er werd steeds open gecommuniceerd.  In amper 3 maanden hebben we ons sales team versterkt met 3 nieuwe collega’s en hebben we absoluut niet getwijfeld om ons jaarabonnement te verlengen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze snel de perfecte match zullen vinden voor onze andere openstaande sales vacatures!

 

Evi Van der Vliet, AXI

Getuigenis - klant - Kris Coussens

Om onze SAP Services Go-To-Market business een boost te geven zochten we een sales profiel met brede ervaring in de SAP wereld.

Deze resources zijn niet eenvoudig te vinden maar dankzij hun breed netwerk en integere approach heeft Solution Sellers een TOP kandidaat gevonden.

Zo hebben wij via Solution Sellers een zeer sterke collega aangeworven op basis van zijn profiel en die past in onze strategie.

 

Kris Coussens, NTT

David voelt zeer goed aan wat we zoeken in een een account manager. Hij luistert goed naar de noden/verwachtingen van de klant. Solution Sellers stelt ook steeds gerichte kandidaten voor of probeert mee te denken als het toch even moeilijk is om het juiste 100% matching profiel te hebben zonder pusherig over te komen. Verder ken ik hen ook als een partner die heel pro-actief werkt en snel schakelt.

 

Matthias Eraly, ElmosExpert

Veel recruiters gaan op basis van onze informatie op zoek naar kandidaten. Solution Sellers vertrekt vanuit de beschikbaarheid van door hen reeds gekwalificeerde sales kandidaten. Dat is een heel andere aanpak en werkt zeer goed. Zo hebben wij via Solution Sellers een zeer sterke collega aangeworven op basis van zijn profiel en hiervoor een uitdagende rol gedefinieerd die past in onze strategie. De kandidaten die Solution Sellers ons voorstelt beschikken duidelijk over de juiste sales DNA en potentieel voor PHI DATA. Hun ervaring en netwerk hebben we de voorbije jaren duidelijk gemist, want de investering die wij moeten doen om diezelfde mensen aan te werven is vele malen groter dan bij Solution Sellers.

 

Kurt Roothans, PHI DATA

Uniek in aanbod is Solution Sellers niet, maar wel zeer geschikt om mee samen te werken. Zoals Solution Sellers ga je er geen 10 in België vinden. Hun eigen sales ervaring en netwerk in onze markt is een sterke toegevoegde waarde. David onderscheidt zich door zich heel toegankelijk op te stellen. Hij luistert goed en hij is niet betweterig. Zowel telefonisch als face-to-face is hij heel aangenaam om mee samen te werken. Het is niet dat hij alle wijsheid in pacht heeft, en zo gedraagt hij zich ook niet. De value van Solution Sellers zit zeker ook in de sales DNA test indien we zelf kandidaten vinden en kwalificeren.

 

Liesbeth Debruyn, Elmos

Registreer en blijf op de hoogte

Onze dank voor uw interesse in Solution Sellers.