Voor sales talenten

Ontmoet TOP bedrijven in ICT en (high) tech waar je je groeipotentieel als sales professional optimaal kan benutten.


Mogelijke vacatures

Onze klanten zijn een start-up, scale-up of reeds gevestigde waarde in ICT of (high) tech en zoeken meestal collega’s zoals:

  • leads generator, sales development representative (SDR), business development representative (BDR), customer success manager
  • account manager, account executive, business development manager, solution sales, sales team lead
  • sales manager/director, Chief Commercial Officer (CCO), VP of sales

 

Wat je van ons kan verwachten

Intake

Vertel ons wie je bent, wat je ambieert en waarom onze klanten jou zeker moeten ontmoeten (zie onze blog hierover). Leer meer over je Solution Selling® readiness. Test je sales DNA en ontdek de rollen die best bij je passen (meer details).

Toegegeven… Het is een stevige intake. We krijgen veel feedback van onze kandidaten dat de gesprekken met ons anders zijn dan hetgeen ze gewend zijn. En nog fijner om te horen is dat ze er uit leren over zichzelf en/of hun sales aanpak. Ontdek meer over wat kandidaten over ons zeggen.

Plan een vrijblijvende babbel met ons

Actieve zoektocht

Is er nog geen vacature die bij je past? Geen nood. Op basis van je ambities en potentieel informeren we onze klanten over jouw sales talent, je potentieel en je ambities. Via deze pagina promoten we jou.

Open communicatie

We lichten je regelmatig in over onze klanten hun sales vacatures en de status van jouw sollicitaties. En ja … Ook wanneer we geen match zien met onze klanten houden we jou niet aan het lijntje.

ICT & (high) tech bedrijven ontmoeten

We screenen onze klanten hun missie, visie, waarden, doelstellingen, groeistrategie, sales organisatie en hun commerciële uitdagingen. We houden hierbij maximaal rekening met de mate waarin ze aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. Enkel na overleg en je expliciet akkoord introduceren we jou bij onze klanten en begeleiden je verder bij je sollicitaties.

Succesvolle start

Als kick-start in je nieuwe job bieden we jou de wereldwijd erkende Solution Selling® training en direct bruikbare templates die leiden naar jouw succes (meer details). Ook daarna blijven we in contact.

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Sociaal- en taalvaardig
  • Intelligent en leergierig
  • Gedreven door resultaat
  • Hoge gunfactor
  • Sterke interesse in ICT en (high) tech solutions

Betrek ons bij je zoektocht

Mijn ervaring met Solution Sellers is uiterst positief en zou ik ten zeerste ook willen aanbevelen.

Ze luisteren écht naar de kandidaat om zo de meest correcte match te kunnen realiseren voor zowel de kandidaat als het bedrijf. Wat ik vooral zo goed goed vind aan hun aanpak is dat ze voor een eerste kennismaking al vragen om jezelf voor te stellen aan de hand van een presentatie om zo te zien hoe je werkelijk in mekaar zit.  Ik werd eveneens stevig uitgedaagd over hoe ik de sales uitdaging in kader van de vacature zou aanpakken.

Deze manier van werken, is een mooi voorbeeld van hoe het altijd zou moeten. Good job guys!

Nicky -

Mentor

Eerlijke feedback en coaching van een senior sales consultant als je mentor

TOP bedrijven

We screenen onze klanten in ICT & (high) tech op hun missie, visie, waarden, groeistrategie en sales organisatie

Training

Als kick-start in je nieuwe job bieden jou de wereldwijd erkende Solution Selling® training

Registreer en blijf op de hoogte

Onze dank voor uw interesse in Solution Sellers.