Enkele van onze

kandidaten en klanten

Niet alleen heeft David me enorm geholpen bij het vinden van een nieuwe kans in sales, maar ik kan hem ook zeker aanraden voor anderen die op zoek zijn naar een nieuwe sales uitdaging. Dankzij zijn grondige screening kon hij een zeer nauwkeurig beeld over me schetsen en me linken aan opportuniteiten die een goede match zouden kunnen zijn. David respecteert de ruimte en de mening die een kandidaat nodig heeft bij het nemen van beslissingen over gesprekken en aanbiedingen. Bovendien is hij een uitstekende tussenpersoon tussen kandidaat en werkgever.

Ik ben enorm dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen van David tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job.

David was niet alleen erg professioneel, maar ook warm en begripvol. Hij nam de tijd om mijn carrièredoelen te begrijpen en gaf me waardevol advies over geschikte functies. Zijn kennis van de arbeidsmarkt is indrukwekkend en hij vond vacatures die perfect bij mijn achtergrond passen.

Wat David echt onderscheidt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me gerust te stellen tijdens stressvolle sollicitaties. Dankzij hem heb ik niet alleen een nieuwe IT sales uitdaging gevonden, maar ook een functie die perfect aansluit bij mijn vaardigheden en ambities.

Bedankt, David, voor je steun en begeleiding! Ik waardeer het enorm.

 

Magnus

Over Solution Sellers ben ik heel tevreden.

David werkt op een persoonsgerichte en vrij directe manier. Een van zijn talenten is absoluut luisteren, waarbij hij ook snel schakelt tot voor hem de stukjes op hun plaats beginnen vallen. Met al die informatie gaat hij aan de slag en komt met voorstellen, legt de functies heel duidelijk uit en geeft waar nodig ook extra informatie.

Van zijn sales DNA-test ben ik aangenaam verrast. Mede door deze test kon hij me als persoon vrij goed inschatten, alsook zien in welke rollen ik me het beste zou voelen en dus het beste zou renderen.

Naast de begeleiding bij de vacatures geeft David ook graag advies, vanuit zijn eigen ervaring als IT sales/ Solution Selling® expert, en daagt hij je op een opbouwende manier serieus uit.

Het sollicitatieproces bij potentiële werkgevers verloopt door zijn aanpak ook vlot wat voor alle partijen aangenaam is.

 

Pieter

Tijdens mijn kennismakingreeks met headhunters in mijn netwerk kwam ik in contact met David. Hij vertelde me zijn aanpak en dat hij zelf ook verschillende IT sales rollen heeft gehad in zijn carrière. Hij is, net als ik, ervan overtuigd dat je geen producten verkoopt, maar oplossingen.

 

Als je een oplossing wil verkopen moet je in eerste instantie de behoefte van je potentiële klant goed in kaart kunnen brengen. Hij traint ook sales teams om daar beter in te worden vandaar ook zijn bedrijfsnaam Solution Sellers.

 

Hij bezorgde me eveneens de toegang tot een online sales DNA sssessment waarbij mijn antwoorden werden vergeleken met de best scorende profielen en zo analyseerde David in welke van de 18 sales profielen ik het beste pas. Er zijn geen goede of foute antwoorden, maar ik had het wel goed gedaan 🙂 en er was een fit met 13 van de 18 profielen.

 

Tijdens het gesprek kwam er al een mogelijks kandidaat bedrijf in aanmerking ERP en QRM.

 

“Zet maar een meeting op”, zei ik. Even later had ik een eerste gesprek met de Managing Director. Het kennismakingsgesprek van een uur werd al snel 3u. We hadden meteen een klik.

 

Lieven

kandidaat - Bart

De contacten met Solution Sellers verliepen zeer naturel. De zeer persoonlijke aanpak, aangevuld met een sales DNA assessment, resulteerden in een aantal fijne gesprekken, én een match met mijn nieuwe werkgever. Een geruststellende manier om na zoveel jaren een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn dank voor de begeleiding.

 

Bart

Valerie

De aanpak van Solution Sellers is er 1 uit de duizend! Ze werken heel persoonlijk, zijn heel toegankelijk en gaan echt op zoek naar de perfecte match zowel voor jou als het bedrijf waarmee ze samen werken! Hele leuke samenwerking en hele goede opvolging, ook na mijn plaatsing.

 

Valerie

AXI

In amper 3 maanden hebben we ons sales team versterkt met 3 nieuwe collega’s!

 

Door de snelle groei van AXI gingen we op zoek naar nieuwe sales collega’s en riepen we hiervoor de hulp in van Solution Sellers. Na een intake gesprek, waarin goed werd geluisterd naar onze verwachtingen, begrepen ze onmiddellijk naar welke profielen we op zoek waren. Wekelijks heb ik kort overleg met Solution Sellers waarbij ik een duidelijk beeld krijg van de voorgestelde kandidaten.

Het inplannen van de screenings, feedback van de kandidaten, verdere opvolging… alles verliep zeer vlot en er werd steeds open gecommuniceerd.  In amper 3 maanden hebben we ons sales team versterkt met 3 nieuwe collega’s en hebben we absoluut niet getwijfeld om ons jaarabonnement te verlengen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze snel de perfecte match zullen vinden voor onze andere openstaande sales vacatures!

 

Evi Van der Vliet, AXI

Fadhua

Ik kan niet anders dan Solution Sellers hoog aanbevelen als professionele matchmakers!!!

Na mijn eerste gesprek voelde ik me snel goed begrepen over wie ik ben en waar ik naartoe wil. Na deze eerste kennismaking was ik aangenaam verrast hoe snel ze met de juiste voorstellen kwamen. In de volgende stappen van mijn zoektocht was ondersteuning van Solution Sellers correct en uitzonderlijk zeer professioneel. De dingen durven benoemen en mij uitdagen om verder te kijken, hebben ervoor gezorgd dat ik een mooie match heb gevonden. Doordat we zo snel op één lijn zaten, is de zoektocht voor mij een aangename ervaring geweest. Ik beveel Solution Sellers aan ieders zijde in zijn/haar zoektocht naar een nieuwe carrière!

 

Fadhua

Peter - Solution Sellers

Ik ben sterk onder de indruk over Solution Sellers waarbij ze zorgden voor een bijzonder aangenaam en efficiënt sollicitatieproces. In een eerste persoonlijk gesprek werd op een correcte manier de “mapping” gedaan tussen de sales management vacature en mijn eigen competenties, ervaringen en interesses. De snelle coördinatie van de verdere gesprekken en het sales DNA assessment bij Solution Sellers en mijn nieuwe werkgever maakten dat we binnen een termijn van 2 weken een volledig beeld kregen over elkaar. Dit alles zorgde ervoor dat zowel ik goed geïnformeerd een positieve beslissing kon nemen.

 

Peter

Solution Sellers Quote

Mijn ervaring met Solutions Sellers was zeer professioneel en behulpzaam. De pitch die ik moest geven aan Solution Sellers was zeer duidelijk gekaderd waardoor het proces zeer vlot verliep. Door de zeer persoonlijke aanpak wisten ze direct bij welk soort bedrijf ik zou passen. Vandaar een directe match bij het bedrijf waarbij ik getekend heb. Hierdoor is mijn sollicitatieproces bij Solution Sellers op een uitzonderlijke snelle manier verlopen.

 

Thomas

Solution Sellers quote

Bij Solution Sellers ben ik terechtgekomen bij warme mensen die de tijd nemen voor jou. Ze kennen hun klanten heel goed en maken de verwachtingen ook duidelijk en concreet voor de functies. Zowel voor hun klanten als kandidaten nemen ze alle vereisten onder de loep en matchen ze dus niet zomaar.

Hun menselijk aspect en grondige kennis van zaken (Solution Selling®) heeft bij mij voor een heel aangenaam proces gezorgd met duidelijke verwachtingen. David kent zijn vak erg goed en merkte ik reeds aan de telefoon dat ze geen lucht verkopen zoals dit helaas bij andere agencies wel het geval kan zijn.

 

Raffaele

 

Getuigenis - klant - Kris Coussens

Om onze SAP Services Go-To-Market business een boost te geven zochten we een sales profiel met brede ervaring in de SAP wereld.

Deze resources zijn niet eenvoudig te vinden maar dankzij hun breed netwerk en integere approach heeft Solution Sellers een TOP kandidaat gevonden.

Zo hebben wij via Solution Sellers een zeer sterke collega aangeworven op basis van zijn profiel en die past in onze strategie.

 

Kris Coussens, NTT

Solution Sellers - Nicky

Mijn ervaring met Solution Sellers is uiterst positief en zou ik ten zeerste ook willen aanbevelen. Ze luisteren echt wel sterk naar de kandidaat om zo de meest correcte match te kunnen realiseren voor zowel de kandidaat als het bedrijf. Wat ik vooral zo goed goed vind aan hun aanpak is dat ze voor een eerste kennismaking al vragen om jezelf voor te stellen aan de hand van een presentatie om zo te zien hoe je werkelijk in mekaar zit.  Ik werd eveneens stevig uitgedaagd over hoe ik de sales uitdaging in kader van de vacature zou aanpakken. Deze manier van werken, is een mooi voorbeeld van hoe het altijd zou moeten. Good job guys!

 

Nicky

Een zoektocht naar een nieuwe uitdaging na 13 jaar dienst bij een werkgever, hoe begin je daaraan? Een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg leek het wel. Wat kan ik? Wat wil ik? Niet zo eenvoudig te beantwoorden…

Gelukkig kruiste David van Solution Sellers mijn pad. In vergelijking met andere headhunters waarmee ik in contact was en die me vooral in een sales rol bij een bedrijf wilden plaatsen, groef David diep naar mijn persoonlijkheid, skills, ervaringen, sales DNA en wensen. Op basis hiervan introduceerde hij mij aan een potentieel nieuwe werkgever. En ja, de symbolische “klik” was er.  Ook bij de volgende fase om effectief de stap te zetten om ontslag te nemen en een nieuw hoofdstuk te starten, heb ik veel ondersteuning gekregen van David. Hij hielp mij met al mijn vragen en stelde me gerust “Je neemt de juiste beslissing”, zei hij en hij had gelijk! Ik ben zeer tevreden dat ik de stap heb gezet en ik ben ongelooflijk dankbaar om in dit verhaal David als partner gehad te hebben.

 

Jessie

De ervaring die ik heb gehad met solution sellers was in een woord, “amazing”: Wat begon met een plots telefoontje en eindigde in een zeer interessant gesprek! David is een recruiter die zeer goed weet hoe je een profiel tot op het bot moet scannen en stelt vragen waarbij de kandidaat echt moet nadenken hoe deze het best zouden kunnen worden opgelost. Waarin er echt een verschil is met anderen is de vragenlijst om je Sales DNA te achterhalen. Deze waren beide een match en dus kon ik echt beginnen met een job die ik zelf had gekozen. David was enkel de boodschapper!

Echte aanrader voor mensen die zoeken naar hun droomjob in IT sales!

 

Thomas

Snel en efficiënt met diepgaande kennis over de sector weet David perfect welke job bij je profiel past. Een sales DNA assessment en een uitgebreid gesprek waarbij mijn persoonlijke motivaties en kennis uitgebreid aan bod kwamen. Zo werden mijn interesses op korte tijd omgezet in een nieuwe boeiende job!

 

Frank

 

Miguel - Solution Sellers

Wat begon als een vrijblijvend gesprek, werd een match made in Heaven. Dankzij David kan ik aan een nieuwe uitdaging beginnen bij een topbedrijf waar technologie, kennis en talent samenkomen!

 

Miguel

Veel recruiters gaan op basis van onze informatie op zoek naar kandidaten. Solution Sellers vertrekt vanuit de beschikbaarheid van door hen reeds gekwalificeerde sales kandidaten. Dat is een heel andere aanpak en werkt zeer goed. Zo hebben wij via Solution Sellers een zeer sterke collega aangeworven op basis van zijn profiel en hiervoor een uitdagende rol gedefinieerd die past in onze strategie. De kandidaten die Solution Sellers ons voorstelt beschikken duidelijk over de juiste sales DNA en potentieel voor PHI DATA. Hun ervaring en netwerk hebben we de voorbije jaren duidelijk gemist, want de investering die wij moeten doen om diezelfde mensen aan te werven is vele malen groter dan bij Solution Sellers.

 

Kurt Roothans, PHI DATA

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik meerdere recruitment consultants ontmoet. Met Solution Sellers had ik vooral een meer persoonlijk aanspreekpunt. Ik merkte duidelijk hun ervaring en hoe anders ze zijn in hun aanpak. Ze kennen zeer duidelijk de sector en weten waarover ze praten. Ook na mijn start hield David contact met me en nodigde hij me oa uit voor een pizza.

 

Paolo

David weet perfect welke job bij me past en in welke omgeving ik graag terechtkom. Ook het sales DNA assessment biedt hierbij een mooi inzicht. Door zijn perfecte matching wist ik mijn zoektocht naar een nieuwe job enorm te verkorten. Hij is mijn sales recruiter van het jaar!

 

An

David heeft wel een bepaalde fierheid of trots om mensen niet zomaar lukraak naar één van zijn klanten te sturen. Ik zou niet zeggen dat Solution Sellers uniek is in wat ze doen, maar wel zeer betrouwbaar. Die manier van werken in combinatie met hun sales DNA bepaling maakt hen kwaliteitsvol, professioneel, matuur en kredietwaardig.

 

Kristof

We hadden eerst een uitgebreid telefoongesprek. Achteraf bleek dit al een eerste screening te zijn geweest. Zij deden dit om na te gaan of ze al dan niet iets voor mij konden betekenen. Dat vond ik al heel goed. De kennis en ervaring die Solutions Sellers heeft maakt het verschil. Dat schept heel wat vertrouwen. Ik zou op dat moment zelf nooit durven solliciteren voor een vacature als Account Director. David vertelde me echter dat hij enkele keren met de klant gesproken had en me, op basis van mijn ervaring en mijn sales DNA, toch wou introduceren om een eerste kennismakingsgesprek met de klant te plannen. Solution Sellers kijkt vooral naar hetgeen ik wil én kan, in plaats van naar een titel en je historiek.

 

Kim

Registreer en blijf op de hoogte

Onze dank voor uw interesse in Solution Sellers.