Enkele van onze

kandidaten en klanten

Valerie

De aanpak van Solution Sellers is er 1 uit de duizend! Ze werken heel persoonlijk, zijn heel toegankelijk en gaan echt op zoek naar de perfecte match zowel voor jou als het bedrijf waarmee ze samen werken! Hele leuke samenwerking en hele goede opvolging, ook na mijn plaatsing.

 

Valerie

AXI

In amper 3 maanden hebben we ons sales team versterkt met 3 nieuwe collega’s!

 

Door de snelle groei van AXI gingen we op zoek naar nieuwe sales collega’s en riepen we hiervoor de hulp in van Solution Sellers. Na een intake gesprek, waarin goed werd geluisterd naar onze verwachtingen, begrepen ze onmiddellijk naar welke profielen we op zoek waren. Wekelijks heb ik kort overleg met Solution Sellers waarbij ik een duidelijk beeld krijg van de voorgestelde kandidaten.

Het inplannen van de screenings, feedback van de kandidaten, verdere opvolging… alles verliep zeer vlot en er werd steeds open gecommuniceerd.  In amper 3 maanden hebben we ons sales team versterkt met 3 nieuwe collega’s en hebben we absoluut niet getwijfeld om ons jaarabonnement te verlengen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze snel de perfecte match zullen vinden voor onze andere openstaande sales vacatures!

 

Evi Van der Vliet, AXI

Fadhua

Ik kan niet anders dan Solution Sellers hoog aanbevelen als professionele matchmakers!!!

 

Na mijn eerste gesprek voelde ik me snel goed begrepen over wie ik ben en waar ik naartoe wil. Na deze eerste kennismaking was ik aangenaam verrast hoe snel ze met de juiste voorstellen kwamen. In de volgende stappen van mijn zoektocht was ondersteuning van Solution Sellers correct en uitzonderlijk zeer professioneel. De dingen durven benoemen en mij uitdagen om verder te kijken, hebben ervoor gezorgd dat ik een mooie match heb gevonden bij AXI. Doordat we zo snel op één lijn zaten, is de zoektocht voor mij een aangename ervaring geweest. Ik beveel Solution Sellers aan ieders zijde in zijn/haar zoektocht naar een nieuwe carrière!

 

Fadhua

Peter - Solution Sellers

Ik ben sterk onder de indruk over Solution Sellers waarbij ze zorgden voor een bijzonder aangenaam en efficiënt sollicitatieproces. In een eerste persoonlijk gesprek werd op een correcte manier de “mapping” gedaan tussen de sales management vacature bij AXI en mijn eigen competenties, ervaringen en interesses. De snelle coördinatie van de verdere gesprekken en assessment bij Solution Sellers en AXI maakten dat we binnen een termijn van 2 weken een volledig beeld kregen over elkaar. Dit alles zorgde ervoor dat zowel ikzelf als AXI goed geïnformeerd een positieve beslissing konden nemen.

 

Peter

Solution Sellers Quote

Mijn ervaring met Solutions Sellers was zeer professioneel en behulpzaam. De pitch die ik moest geven aan Solution Sellers was zeer duidelijk gebrieft waardoor het proces zeer vlot verliep. Door de zeer persoonlijke aanpak wisten ze  direct bij welk soort bedrijf ik zou passen. Vandaar een directe match bij het bedrijf waarbij ik getekend heb.

Hierdoor is mijn sollicitatieproces bij Solution Sellers op een uitzonderlijke snelle manier verlopen.

 

Thomas

Solution Sellers quote

Bij Solution Sellers ben ik terechtgekomen bij warme mensen die de tijd nemen voor jou. Ze kennen hun klanten heel goed en maken de verwachtingen ook duidelijk en concreet voor de functies. Zowel voor hun klanten als kandidaten nemen ze alle vereisten onder de loep en matchen ze dus niet zomaar.

Hun menselijk aspect en grondige kennis van zaken (Solution Selling®) heeft bij mij voor een heel aangenaam proces gezorgd met duidelijke verwachtingen. David kent zijn vak erg goed en merkte ik reeds aan de telefoon dat ze geen lucht verkopen zoals dit helaas bij andere agencies wel het geval kan zijn.

 

Raffaele

 

Getuigenis - klant - Kris Coussens

Om onze SAP Services Go-To-Market business een boost te geven zochten we een sales profiel met brede ervaring in de SAP wereld.

Deze resources zijn niet eenvoudig te vinden maar dankzij hun breed netwerk en integere approach heeft Solution Sellers een TOP kandidaat gevonden.

Zo hebben wij via Solution Sellers een zeer sterke collega aangeworven op basis van zijn profiel en die past in onze strategie.

 

Kris Coussens, NTT

Solution Sellers - Nicky

Mijn ervaring met Solution Sellers is uiterst positief en zou ik ten zeerste ook willen aanbevelen.

Ze luisteren echt wel sterk naar de kandidaat om zo de meest correcte match te kunnen realiseren voor zowel de kandidaat als het bedrijf. Wat ik vooral zo goed goed vind aan hun aanpak is dat ze voor een eerste kennismaking al vragen om jezelf voor te stellen aan de hand van een presentatie om zo te zien hoe je werkelijk in mekaar zit.  Ik werd eveneens stevig uitgedaagd over hoe ik de sales uitdaging in kader van de vacature zou aanpakken.

Deze manier van werken, is een mooi voorbeeld van hoe het altijd zou moeten. Good job guys!

 

Nicky

Een zoektocht naar een nieuwe uitdaging na 13 jaar dienst bij een werkgever, hoe begin je daaraan? Een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg leek het wel. Wat kan ik? Wat wil ik? Niet zo eenvoudig te beantwoorden…

 

Gelukkig kruiste David van Solution Sellers mijn pad. In vergelijking met andere headhunters waarmee ik in contact was en die me vooral in een sales rol bij een bedrijf wilden plaatsen, groef David diep naar mijn persoonlijkheid, skills, ervaringen, sales DNA en wensen. Op basis hiervan introduceerde hij mij aan een potentieel nieuwe werkgever. En ja, de symbolische “klik” was er.  Ook bij de volgende fase om effectief de stap te zetten om ontslag te nemen en een nieuw hoofdstuk te starten, heb ik veel ondersteuning gekregen van David. Hij hielp mij met al mijn vragen en stelde me gerust “Je neemt de juiste beslissing”, zei hij en hij had gelijk! Ik ben zeer tevreden dat ik de stap heb gezet en ik ben ongelooflijk dankbaar om  in dit verhaal David als partner gehad te hebben.

 

Jessie

De ervaring die ik heb gehad met solution sellers was in een woord, “amazing”: Wat begon met een plots telefoontje en eindigde in een zeer interessant gesprek!

David is een recruiter die zeer goed weet hoe je een profiel tot op het bot moet scannen en stelt vragen waarbij de kandidaat echt moet nadenken hoe deze het best zouden kunnen worden opgelost. Waarin er echt een verschil is met anderen is de vragenlijst om je Sales DNA te achterhalen. Deze waren beide een match en dus kon ik echt beginnen met een job die ik zelf had gekozen. David was enkel de boodschapper!

Echte aanrader voor mensen die zoeken naar hun droomjob in IT sales!

 

Thomas

Snel en efficiënt met diepgaande kennis over de sector weet David perfect welke job bij je profiel past. Een sales DNA test en een uitgebreid gesprek waarbij mijn persoonlijke motivaties en kennis uitgebreid aan bod kwamen. Zo werden mijn interesses op korte tijd omgezet in een nieuwe boeiende job!

 

Frank

 

Miguel - Solution Sellers

Wat begon als een vrijblijvend gesprek, werd een match made in Heaven. Dankzij David kan ik aan een nieuwe uitdaging beginnen bij een topbedrijf waar technologie, kennis en talent samenkomen!

 

Miguel

David voelt zeer goed aan wat we zoeken in een een account manager. Hij luistert goed naar de noden/verwachtingen van de klant. Solution Sellers stelt ook steeds gerichte kandidaten voor of probeert mee te denken als het toch even moeilijk is om het juiste 100% matching profiel te hebben zonder pusherig over te komen. Verder ken ik hen ook als een partner die heel pro-actief werkt en snel schakelt.

 

Matthias Eraly, ElmosExpert

Veel recruiters gaan op basis van onze informatie op zoek naar kandidaten. Solution Sellers vertrekt vanuit de beschikbaarheid van door hen reeds gekwalificeerde sales kandidaten. Dat is een heel andere aanpak en werkt zeer goed. Zo hebben wij via Solution Sellers een zeer sterke collega aangeworven op basis van zijn profiel en hiervoor een uitdagende rol gedefinieerd die past in onze strategie. De kandidaten die Solution Sellers ons voorstelt beschikken duidelijk over de juiste sales DNA en potentieel voor PHI DATA. Hun ervaring en netwerk hebben we de voorbije jaren duidelijk gemist, want de investering die wij moeten doen om diezelfde mensen aan te werven is vele malen groter dan bij Solution Sellers.

 

Kurt Roothans, PHI DATA

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik meerdere recruitment consultants ontmoet. Met Solution Sellers had ik vooral een meer persoonlijk aanspreekpunt. Ik merkte duidelijk hun ervaring en hoe anders ze zijn in hun aanpak. Ze kennen zeer duidelijk de sector en weten waarover ze praten.

Ook na mijn start hield David contact met me en nodigde hij me oa uit voor een pizza.

 

Paolo

David weet perfect welke job bij me past en in welke omgeving ik graag terechtkom. Ook de Sales DNA test biedt hierbij een mooi inzicht. Door zijn perfecte matching wist ik mijn zoektocht naar een nieuwe job enorm te verkorten. Hij is mijn sales recruiter van het jaar 2019!

 

An

David heeft wel een bepaalde fierheid of trots om mensen niet zomaar lukraak naar één van zijn klanten te sturen. Ik zou niet zeggen dat Solution Sellers uniek is in wat ze doen, maar wel zeer betrouwbaar. Die manier van werken in combinatie met hun sales DNA bepaling maakt hen kwaliteitsvol, professioneel, matuur en kredietwaardig.

 

Kristof

We hadden eerst een uitgebreid telefoongesprek. Achteraf bleek dit al een eerste screening te zijn geweest. Zij deden dit om na te gaan of ze al dan niet iets voor mij konden betekenen. Dat vond ik al heel goed. De kennis en ervaring die Solutions Sellers heeft maakt het verschil. Dat schept heel wat vertrouwen.

Ik zou op dat moment zelf nooit durven solliciteren voor een vacature als Account Director. David vertelde me echter dat hij enkele keren met de klant gesproken had en me, op basis van mijn ervaring en mijn sales DNA, toch wou voorstellen om een eerste kennismakingsgesprek met de klant te plannen.

Ik werk er nu als Account Director. Solution Sellers kijkt dus vooral naar hetgeen ik wil en kan, in plaats van naar een titel.

 

Kim

Uniek in aanbod is Solution Sellers niet, maar wel zeer geschikt om mee samen te werken. Zoals Solution Sellers ga je er geen 10 in België vinden. Hun eigen sales ervaring en netwerk in onze markt is een sterke toegevoegde waarde. David onderscheidt zich door zich heel toegankelijk op te stellen. Hij luistert goed en hij is niet betweterig. Zowel telefonisch als face-to-face is hij heel aangenaam om mee samen te werken. Het is niet dat hij alle wijsheid in pacht heeft, en zo gedraagt hij zich ook niet. De value van Solution Sellers zit zeker ook in de sales DNA test indien we zelf kandidaten vinden en kwalificeren.

 

Liesbeth Debruyn, Elmos

Registreer en blijf op de hoogte

Onze dank voor uw interesse in Solution Sellers.