Tess – 20220802

DEZE TOPPER HEEFT EEN STERKE SALES UITDAGING GEVONDEN

Tijdens haar bachelor studie communicatiewetenschappen/talen kreeg Tess de kans om haar praktijkstage in het buitenland te doen, waar ze nog langer bleef werken dan initieel voorzien. Bij haar terugkeer in België kwam ze terecht in de interim- en fahionwereld (export). Later kwam Tess in contact met een lead generation en digital marketing agency waar ze de kans greep om er te starten als key account manager. Hier heeft ze veel geleerd over de verkoop van totaaloplossingen vanuit het standpunt van haar prospecten en klanten ipv haar eerdere product sales ervaring. Meer dan 10 jaar later startte Tess als new business developer bij een IT services bedrijf waar ze de uitdaging kreeg om Microsoft SharePoint projecten te verkopen.

Tess kijkt uit naar een nieuwe sales uitdaging die verder gaat dan puur sales. New business development in de breedste zin van het woord doet ze heel graag en goed. Ze is op haar best wanneer ze voldoende vrijheid krijgt om haar doelstellingen te bereiken. Ze is oa heel sterk in marketing en lead generatie waarbij ze graag gebruik maakt van LinkedIn en marketing automation tools. Haar talenkennis is eveneens één van haar troeven als sales professional.

Tijdens onze gesprekken hebben we Tess ervaren als een extravert, sociaal en open persoon die graag mensen helpt. Daarenboven lijkt ze ons heel creatief tijdens haar sales activiteiten qua leadgeneratie en closing.

Profielomschrijving

Sales ervaring

  • +20 jaar

Sectorervaring

  • Information Technology & Services

Sterke punten

  • Creatief tijdens de uitwerking van sales & marketing strategie
  • Steeds positief ingesteld waarbij ze ook bij tegenslagen altijd goede zaken in de situatie terug vindt
  • Sterk meertalig

Sales DNA volgens online assessment

De rollen die als natuurlijke fit uit het assessment komen bij Tess zijn:

  • New Business Development
  • Outbound Inside Sales
  • Individual Contributor

Via deze link vindt u meer informatie over deze sales rollen en het sales DNA assessmentTer aanvulling kunt u een sales DNA detailrapport downloaden voor Tess in de rol als New Business Develpment (gemiddeld complexe oplossingen; 100% new).

Financiële verwachtingen

Tess verwacht een vast bruto maandsalaris van € 4.500 à € 5.000, in combinatie met een variabel bruto jaarsalaris volgens resultaten, firmawagen en extralegale voordelen.

Meer info?
David De Bisschop
0471/64.08.30

Terug naar overzicht

Interesse?

Contacteer ons en we bespreken uw verwachtingen. Of plan zelf al je Teams call voor meer informatie.

Registreer en blijf op de hoogte

Onze dank voor uw interesse in Solution Sellers.